Blog

BalanceGuiden

Naturterapeut Marianne Wamberg

Amagerbrogade 156, 1 tv. 

2300 København S.

Mobil nr. 61 368 369

 

Blog No. 1


Oplever du også udfordringer med allergi?


Velkommen til den 1. blog fra BalanceGuiden

Jeg har længe gerne villet skrive en blog og dele ud af mine utroligt mange og spændende erfaringer fra min klinik. Bloggen vil være et mix mellem historier fra klinikken, tips og ideer, budskaber og vidensdeling. Med 23 år som på bagen er det blevet til en del mennesker igennem Vegatesten og hvad dertil hører af snak om personlig udvikling på alle planer.


Læs mere om mig her.

 

Hvorfor får man allergi?


Vi er godt i gang med allergisæsonen, der bliver nyset, pudset næse, øjne løber, huden klør og meget mere. Mange tyr til håndkøbsmedicin eller binyrebarkhormon for at undertrykke symptomerne.


Men HVORFOR får man allergi? Det kan end ikke det etablerede system svare på. Jeg vil komme med mit bud her.

Når vi gennem livet udsættes for fx Penicillinbehandlinger og Antibiotikabehandlinger og anden syntetisk medicin, undertrykker vi kroppens naturlige immunforsvar.


Infektioner, der egentlig skulle bekæmpes ”trykkes tilbage” i kroppen, tilbage i lymfesystemet, som dermed nu har sygdomme liggende, der skal holdes nede. Det kan (efter min bedste overbevisning) skabe et overaktivt immunforsvar, der hele tiden er i gang med at bekæmpe noget. Allergi er en såkaldt Autoimmun sygdom, hvor kroppen overreagerer. Specielt kan pollen, dyrehår, støv og visse fødevarer provokere til et højt histaminniveau i kroppen.


Hvordan kan man komme allergien til livs?


Jeg arbejder med disse symptomer ved at teste kroppen for, hvad den mangler eller hvad den har brug for, for at finde balancen igen. Det handler om at udrense for de gamle infektioner, tungmetaller og affaldsstoffer, svampe mm, så immunforsvaret igen kan arbejde normalt i mødet med fremmedstoffer.


Læs mere om vegatest og hvordan det foregår her.


Behandlingen består af Homøopatisk medicin, der med dets frekvenser går ind og nulstiller cellerne for de ubalancer, der er opstået. Ligeledes har jeg produkter, der mildner symptomerne, hvis der opstår et allergiudbrud-godt at have ved hånden. Der findes meget forskelligt homøopatisk medicin, jeg arbejder med nogle at de bedste danske og tyske produkter.

Mine erfaringer med allergibehandling er gode og som bonus får kroppen mere energi til rådighed, når ubalancerne forlader systemet.


3 gode råd til dig der har allergi:


1: Hold døre og vinduer lukkede, så du har et ”Helle”

i din bolig. Luft kun ud morgen/aften.


2: Skyl næse og øjne i lidt saltvand inden du skal sove,

så pollen kommer ud. Vask evt. håret.


3: Tør ikke tøj udendørs i pollensæsonen.
Kilde: Webapoteket.


Er du nysgerrig på, hvordan du kan komme din allergi til livs, så book din tid her.


De bedste hilsner


Marianne

Din Naturterapeut